This is the living room of the Fortnightly project, a residence located in Fort Myers, Florida, USA. It covers an area of 110.0 square meters and it was completed in March 2012. The project was designed by Sanosetchi Šatilei and it was a difficult and challenging project, both within the scale of the Fort Myers district and the fact that the site is only visited by a few days in the year 2018. However, the clients and the architects working at this project managed to come up with an original design for the living room in which the main source of light and space is a double-height space.

The living room occupies a double-height space and it’s a welcomed addition to the living room of the area. It features a floor-to-ceiling glass wall with a panoramic view of the beautiful surrounding landscape. The owners can also enjoy some fresh air and fantastic views through the floor-to-ceiling glass walls. The double-height space is a sort of gallery, a great place for displaying artwork and creating focal points. The living room is connected to the dining room via double doors.

The living room features a beautiful floating metal staircase which leads upstairs as well as to a second bedroom with its own balcony. This area also has a large wooden deck with wooden floor that defines the social area. The kitchen and a secondary bedroom are located downstairs and they have panoramic views through the floor-to-ceiling windows and have views of the social spaces.{found on site}.

The Living Room Boca Ratonat With An Unconventional Garden Design Photo 4