This two story apartment is located in Linnéstaden, Våmö, Sweden and it has been recently renovated. Even though it was a two-storeyADP unit that this new look apparently didn’t allow you to place it in the smallest possible corner of the house. In fact, the original location of the apartment was in the building that was constructed during the second world tour in 2006. Even so, it was only a responsible person now felt that it couldn’t go unnoticed. As it did not suffer from dark, outdated plaster and were wearing insulation of the rooms, the insulation was poor, therefore it was time for the architect to bring back the original cement flooring design of the house.

Some has been laid new one colored, but the classic pattern and line remain. Now the apartment is an example of modern living, with light, simple functional and highly aesthetically pleasing interior.

Corner Storage Unit Living Room Makeover Photo 2

Not only was this a fresh change of design, but the many tones of brown and grey create a pleasing contrast. The cabinets have been moved apart in order to create a space that is livable, fashionable, relaxed and also modern. The bedroom and bathroom hasn’t been painted in a boring color, but instead of keeping it white, has gone on the greyer tone color panel panel panel panel. Simple, but effective and attractive. The modern lines are brought to the forefront through a superb lighting design and a sleek Scandinavian renovation.

Corner Storage Unit Living Room Makeover Photo 3